HOOGKARSPELER KERMIS 2020 ONLINE EDITIE

Haal de reiger kermis in huis

Hoogkarspeler kermis wordt dit jaar een uniek en apart evenement. Uniek omdat we eenmalig online kermis gaan vieren en apart omdat we daarvoor een speciale Reiger Kermisbox hebben samengesteld. 

In samenwerking met Bantam, onze lokale ondernemers en enkele kermisexploitanten hebben wij een collectors item gemaakt, waar je nog jaren plezier aan kunt beleven. Een box boordevol verrassende en onmisbare kermiselementen voor jong en oud, essentieel om je online kermisbeleving compleet te maken.  

Een top box specifiek ontworpen om in het memorabele jaar 2020 thuis nog meer van de Hemelvaarder kermis te genieten en waarmee je ook nog eens de Hoogkarspelse ondernemers steunt. Aangezien kermis verbindt is er geen mooier moment om lokale producenten in de armen te sluiten. 

De Reiger Kermisbox voorziet je deze kermis van een hapje, drankje en verzekert je van online toegang én geeft je de benodigdheden tot unieke kermisacties. Normaal in de kroeg, nu live bij jou in de huiskamer. En als klap op de vuurpijl in iedere box DE REIGER KERMISVLAG.

Alleen al door dit collectors item is deze box een “must have”. 

  

Wil je ook een van deze boxen bemachtigen? Wees er dan snel bij want het is een limited edition. Deze buitengewoon unieke box kost € 49,50 en is vanaf 1 mei te bestellen via de webshop.

Als je toch al geld gereserveerd had voor de kermis dit jaar is dit natuurlijk een koopje 😉

 

Wil je weten wat er nog meer te doen is in Bantam binnenkort?
BEKIJK DE VOLLEDIGE AGENDA

EXTRA INFO