ZELFSTANDIG WERKENDE KOK VOOR 24 OF 38 UUR PER WEEK GEZOCHT

Gepost op : 01/06/2019

Ben jij een vrolijke, gastvrije kok met enkele jaren ervaring en wil jij graag het verschil maken door onze gasten te verrassen met jouw culinaire hoogstandjes? Dan ben jij de geschikte persoon om het team van Bantam Hoogkarspel te versterken.

DE FUNCTIE
Als zelfstandige kok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de keuken van Peperonata, Restaurant Heren 17, de Raedt. Je bent creatief, innovatief en denkt graag mee over hoe we het nog beter kunnen doen. Je maakt deel uit van een klein maar hecht team. De functie is voor 24 of 38 uur per week.

CULTUUR
De medewerkers van Bantam Hoogkarspel stellen elke dag alles in het werk om de verwachtingen van hun gasten te overtreffen met als doel teruglustige gasten. De medewerkers maken werkelijk het verschil. “Dat u zich thuisvoelt is ons streven. Met warmte, rust en energie. We zijn een hecht team waarin niet alleen de gast altijd centraal staat, maar waar we ook voor elkaar zorgen. Het vieren van bijzondere momenten doen we graag samen. Korte, informele communicatielijnen zorgen er bovendien voor dat er snel geschakeld kan worden.

 

CONTACT & PROCEDURE
Ben jij flexibel, enthousiast, verrassend, heb je oog voor detail en wil jij deel uitmaken van ons hardwerkende team? Dan ontvangen we graag jouw CV en sollicitatie waarin je ons overtuigt van jouw sprankelende talent en motivatie. Stuur uw sollicitatie t.a.v. E. Kuipers naar ellen@bantam.nl